DJOY Icon

Abonnement

Het platform, waar jij geïnspireerd en gemotiveerd wordt om gezond en ontspannen te leven

Wat kan je met een DJOY abonnement?

Vind jij het fijn, om genoeg aandacht te besteden aan ontspanning, gezonde voeding, yoga, meditatie en aan jouw ademhaling? Kies dan voor jezelf, en neem een abonnement op DJOY! 

Op DJOY, vind je alles op 1 overzichtelijk platform. Je doet dat, waar jij behoefte aan hebt, op jouw eigen fijne plek en op het tijdstip wat jou  het meeste schikt. Online yoga lessen, adem-/ontspanningsoefeningen, luistermeditaties, podcasts, en ook gezonde lekkere recepten. Je vind het allemaal op DJOY.

Doe jij ook mee met de ‘Zen Zomer Week’🌞✨?

Heb jij ook behoefte aan een moment voor jezelf tijdens de drukke zomermaanden? Doe dan mee met mijn ‘Zen Zomer Week’! 🌿🌸

Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli organiseer ik een 5-daagse challenge, waarin ik elke dag iets fijns met je deel, om volledig te ontspannen.

🧘‍♀️ Yoga om je dag mee te beginnen
🌬️ Adem oefening om je hoofd leeg te maken
🍉 Gemakkelijk zomers recept om van te genieten
🎧 Ontspannende luister meditaties om tot rust te komen
❤️ Fijne selfcare opdrachten voor wat extra liefde voor jou

Gebruik de kortingscode SUMMER50 en krijg op de 1e  maand van jouw DJOY abonnement 50% korting, zo doe je deze challenge mee voor maar € 4.95 en kan je meteen gebruik maken van ALLES wat je verder vinden kunt op DJOY♥ 

Wil jij ook lid worden van Djoy?

 • Voor € 9,95 per maand, krijg je onbeperkt toegang tot DJOY
 • Wil je liever per jaar jouw abonnement voldoen? Dan krijg je een extra korting van 20% , en is jouw investering voor een heel jaar € 99

Heb je een abonnement bij Sen Yoga, voor minimaal 1 les per week?

 • Je krijgt elke maand 50% korting op jouw maand abonnement. Gebruik  de kortingscode: SENYOGAMEMBER50 (alleen  voor leden van Sen Yoga met een abonnement van min. 1 les per week)
 • Wil je liever per jaar jouw abonnement voldoen? Dan krijg je ook een korting van 50%, en betaal je voor een heel jaar € 59,40. Gebruik de kortingscode: SENYOGAMEMBER40 (alleen  voor leden van Sen Yoga met een abonnement van min. 1 les per week)

Hoe werkt het aanmelden?

Een korte instructie bij het aanmelden van jouw Djoy abonnement:

 • Je kiest voor een maandelijks of jaarlijks abonnement
 • Daar kun je al jouw persoonlijke gegevens invullen en vergeet niet de kortingscode links bovenin te activeren!
  Kies voor ‘Sign up’.
 • Om maandelijks jouw abonnement te mogen incasseren, kies je voor ‘SEPA-incasso’. En daar vul je al jouw bank gegevens in.
 • Nadat je hier akkoord voor hebt gegeven middels de blauwe button onderin ‘Betalen en abonneren’, krijg je vanzelf een bericht dat jouw aanmelding is gelukt.
 • Om daarna in te loggen kies op djoy.nl voor de roze button ‘Platform’, en kun je onbeperkt gebruik gaan maken van het platform. N’ Djoy ♥